Mednarodna konferenca Prihodnost je tu: varnost in zdravje pri delu

16.11.2021

Nastajajoča tveganja in izzive za varnost in zdravje delavcev lahko obvladamo, če smo nanje dobro pripravljeni. Prihodnost je tu!

Na mednarodni konferenci Prihodnost je tu: varnost in zdravje pri delu, ki bo potekala v sredo, 1. 12. 2021, bo beseda tekla o mega trendih in možnih smereh razvoja varnosti in zdravja pri delu. Sodelovali bodo številni strokovnjaki Evropske agencije za varnost in zdravje pri delu (EU-OSHA), Evropske fundacije za izboljšanje življenjskih in delovnih razmer (Eurofound), Univerze v Mariboru in Univerze v Ljubljani, ki bodo predstavili najnovejša dognanja na področju uvajanja modernih tehnologij v delovno okolje, psihosocialnih tveganj in duševnega zdravja zaposlenih v digitalnem delovnem okolju, dela na domu, pa tudi vračanja na delovno mesto po dolgotrajnem covidu-19. Svoja razmišljanja bodo prispevali tudi predstavniki socialnih partnerjev, pristojnih ministrstev ter Evropske komisije.

Konferenco organizira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti pod okriljem predsedovanja Republike Slovenije Svetu Evropske unije 2021 (PSEU 2021).

Program konference je na voljo v slovenščini in angleščini.

Potekala bo preko videokonferenčne platforme Zoom v slovenskem in angleškem jeziku. Zagotovljeno bo simultano tolmačenje.

Kotizacije ni. Konferenca je brezplačna.

Prijavite se lahko do 30. novembra 2021 na naslednji spletni povezavi: https://cankarjevdom.eventsair.com/2021-vzd/registracijaregistration   

Vljudno vabljeni!

Nazaj
Iskanje po strani

Prijavite se na obveščanjePrijava