Spletni seminar Kako bodo tehnologije, ki spreminjajo pravila igre, vplivale na evropsko gospodarstvo, delo in zaposlovanje?

09.04.2021

Razprava z Eurofound-ovimi raziskovalci bo potekala v torek, 20. aprila 2021, med 11.00 in 12.00.

Kako lahko EU stopi v korak s tehnologijami, ki bodo spremenile proizvodnjo in zaposlovanje v Evropi? Kakšne spremembe bodo v naše gospodarstvo prinesli napredni roboti, omrežni stroji in umetna inteligenca? Kakšne bodo posledice za organizacijo dela in zaposlovanje? Katera znanja in spretnosti bodo potrebna? Kako lahko oblikovalci politik prepoznajo priložnosti, ki jih ponujajo te tehnologije na področju ustvarjanja bolj kvalitetnih delovnih pogojev?

Pridružite se raziskovalcema Ricardu Rodriguezu Contrerasu in Eleonori Peruffo na enournem spletnem seminarju #AskTheExpert webinar: Game-changing technologies - How will they impact Europe’s economy, work and employment?«, ki bo potekal v torek, 20. aprila 2021, med 11.00 in 12.00.

Po kratkih predstavitvah bo sledila razprava z udeleženci, ki jo bo vodila Irene Mandl, vodja Eurofound-ovega oddelka za raziskave s področja zaposlovanja.

Nazaj
Iskanje po strani

Prijavite se na obveščanjePrijava