Še vedno se lahko prijavite na Nacionalno tekmovanje za priznanje »Dobra praksa na področju varnosti in zdravja pri delu 2018-2019«

13.09.2018

Komisija za ocenjevanje kandidatov za priznanje je podaljšala rok za prijave do ponedeljka, 1. oktobra 2018.

Organizacije, ki so razvile primere inovativnega in učinkovitega upravljanja varnosti in zdravja pri delu na področju ravnanja z nevarnimi snovmi, se lahko do ponedeljka, 1. oktobra 2018, prijavijo na Nacionalno tekmovanje za priznanje »Dobra praksa na področju varnosti in zdravja pri delu 2018-2019«. Komisija za ocenjevanje kandidatov za priznanje je namreč na včerajšnjem sestanku sprejela odločitev, da podaljša rok za prijavo.

Tekmovanje ni namenjeno zgolj podjetjem iz kemijske industrije, ampak vsem organizacijam, ki uporabljajo nevarne kemične snovi. Nanj se lahko prijavite tako, da izpolnjeno prijavnico pošljete po e-pošti na naslov Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti (hq/neet{Ahpw/tj). V prijavnici navedite osnovne informacije o vaši organizaciji in primeru dobre prakse, saj boste imeli možnost, da primer dobre prakse podrobneje predstavite tekom ogleda, ki ga bo v mesecu oktobru izvedla prej omenjena komisija.

Prejemniki priznanj bodo razglašeni na slavnostni podelitvi priznanj, ki jo bo ministrstvo organiziralo v začetku leta 2019. Poleg tega bo ministrstvo z zmagovalcem v posamezni kategoriji posnelo kratek video posnetek, namenjen nadaljnji promociji primera dobre prakse.

Prijavnica
Kriteriji za ocenjevanje kandidatov za priznanje
Podrobnejše informacije o tekmovanju
Zmagovalci predhodnih tekmovanj

Nazaj
Iskanje po strani

Prijavite se na obveščanjePrijava