Kako z boljšo organizacijo dela in boljšim vodenjem do varnega in zdravega delovnega okolja?

15.03.2017

MDDSZ tudi letos organizira brezplačne seminarje »Kako z boljšo organizacijo dela in boljšim vodenjem do varnega in zdravega delovnega okolja«.

Zaradi velikega zanimanja Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti v sodelovanju z Evropsko agencijo za varnost in zdravje pri delu (EU-OSHA) tudi letos organizira seminarje, katerih namen je predstavitev:

  • upravljanja človeških virov;
  • obveznosti delodajalca na področju zagotavljanja varnega in zdravega delovnega okolja ter promocije zdravja na delovnem mestu;
  • delovno-pravnih in organizacijskih pristopov, strategij in aktivnosti, ki pripomorejo k zmanjševanju psihosocialnih dejavnikov tveganja;
  • menedžmenta starosti na ravni organizacije, ravnanja s starejšimi delavci in medgeneracijskega sodelovanja;
  • pomena socialnega dialoga na področju upravljanja varnosti in zdravja pri delu;
  • individualnega pristopa k zagotavljanju družbene odgovornosti, dobrega počutja in celovitosti posameznika;
  • pa tudi spodbujanje osebnostnega razvoja udeležencev.

Oba seminarja sta namenjena vodilnim in vodstvenim delavcem iz gospodarstva, kot tudi kadrovskim delavcem in strokovnim delavcem na področju varnosti in zdravja pri delu.

Prvi 2-dnevni seminar »Kako z boljšo organizacijo dela in boljšim vodenjem do varnega in zdravega delovnega okolja« bo potekal v Ljubljani 12. in 19. aprila 2017.

Vabilo

Program

Prijavnica

Drugi 2-dnevni seminar »Kako z boljšo organizacijo dela in boljšim vodenjem do varnega in zdravega delovnega okolja« pa bo 10. in 17. maja 2017.

Vabilo

Program

Prijavnica

Število mest je omejeno. Predhodna prijava je obvezna.

Nazaj
Iskanje po strani

Prijavite se na obveščanjePrijava